Aankoop en verkoop van uw woning in Arnhem en omgeving

Voor de aan- of verkoop van uw woning in Arnhem en omstreken bent u bij De Liemerse Makelaar aan het juiste adres. Aankoop, verkoop en taxatie onder een dak, dat is een ideale combinatie. Wij kunnen alles voor u regelen zodat u geen stress ervaart. Een woning (ver)kopen is al ingewikkeld genoeg, dus de juiste begeleiding is erg belangrijk. 

Kosten woningaankoop Arnhem

Een woningaankoop is voor u geen dagelijks kost. Alle zaken rondom het kopen van een woning zijn al ingewikkeld genoeg, dus het is wel zo prettig om een aankoopmakelaar te hebben die precies weet wat hij doet. De Liemerse Makelaar is deskundig, heeft antwoord op al uw vragen en ontzorgt u rondom de aankoop van uw woning in Arnhem en omstreken. Het tarief voor aankoopmakelaardij betreft bij ons € 1.950,- inclusief btw. 

Kosten woningverkoop Arnhem

Naast aankoopbegeleiding biedt De Liemerse Makelaar verkoopbegeleiding. Met gedetailleerde kennis van de regionale woningmarkt, gevoel voor een goede match én aandacht nadat de koop rond is, levert De Liemerse Makelaar een uitgebreide dienst met een persoonlijke touch. Het tarief voor verkoopmakelaardij betreft bij ons: € 2.900,- inclusief btw. 

Contact opnemen